Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Κίνα Henan Silence Industry Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Henan Silence Industry Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
συνεργαζόμαστε από το 2014. Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑ ΣΙΩΠΉΣ HENAN έχει υψηλό - προϊόντα ποιοτικών γερανών και τέλεια υπηρεσία.

—— Ο κ. Armando από το Μεξικό

Η Co. ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ ΣΙΩΠΉΣ HENAN, ΕΠΕ μας παρείχε δύο σύνολα 20T και δύο 10T διπλών σύνολα γερανών δοκών υπερυψωμένων το Σεπτέμβριο του 2012, επίσης έχουν τον πράκτορα μέσα Το Ριάντ, που μας βοήθησε εγκατεστημένους τους τέσσερις γερανούς και που γίναμε την υπηρεσία μετέπειτα πώλησης για μας, τώρα οι γερανοί λειτουργεί καλά.

—— Ο κ. Azmat από τη Σαουδική Αραβία

Αγοράσαμε δύο σύνολα 25t Span9.5m Χ 13m διπλή δοκός που ο υπερυψωμένος γερανός από τη Co. βιομηχανίας σιωπής Henan, ΕΠΕ, θα τα εγκαταστήσει τον Οκτώβριο του 2015, πέρυσι στείλαμε το μηχανικό μας για να επισκεφτούμε τη Co. βιομηχανίας σιωπής Henan, ΕΠΕ, το του οποίου εργοστάσιο είναι πολύ επίσημο και είναι πολύ έντονα.

—— Ο κ. Alfredo από την Ονδούρα

Υπερυψωμένος γερανός δοκών QD55T-26.3M H9M διπλός Ενιαίος γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών MH10T-13M H9M Υπερυψωμένος γερανός δοκών LD5T-12.38M H6M ενιαίος Υπερυψωμένος γερανός δοκών LD10T-14.852M H6M ενιαίος 1 κυβικό μηχανικό καβούρι μετρητών Λειτουργία επάνω από το γερανό από τον Ιούνιο του 2013 τον Ιούνιο του 2015, κανένας άλλος προβλήματα, παρουσιάζουμε ειλικρινά ευχαριστίες μας στη Co. ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ ΣΙΩΠΉΣ HENAN, ΕΠΕ.

—— Ο κ. Anca Nicola από τη Ρωσία

35T ο διπλός υπερυψωμένος γερανός δοκών από τη Co. ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ ΣΙΩΠΉΣ HENAN, ΕΠΕ τώρα που όλα είναι καλά, ευχαριστεί!

—— Ismail Ben Youssef από την Τυνησία

QD50/10T διπλός υπερυψωμένος γερανός δοκών, υπερυψωμένος γερανός δοκών 10t ενιαίος αγοράσαμε επάνω από το γερανό για την αποθήκη εμπορευμάτων χάλυβά μας από τη Co. βιομηχανίας σιωπής Henan, ΕΠΕ, οι γερανοί άρχισαν να λειτουργούν από τον Ιούλιο του 2014, τώρα πέρασε δύο έτη, οι γερανοί κάνουν μια καλή εργασία.

—— Mr.Ali από το Πακιστάν

Είμαι Online Chat Now

electric wire rope winch

(47)
Page 1 of 5|< 1 2 3 4 5 >|