Τηλ.::
Κίνα Διακινούμενος υπερυψωμένος γερανός κατασκευαστής
Henan Santo Crane Co.,Ltd.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΌ ΤΟ 1984.

Αρχική Σελίδα

Henan Santo Crane Co.,Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6

Henan Santo Crane Co.,Ltd.

Με πάνω από 33 έτη που κατασκευάζουν την εμπειρία, SANTOCRANES είναι ειδικός στην παροχή των γερανών για τα υλικά ανύψωσης, μεταφορών, φόρτωσης ή εκφόρτωσης στα εργοστάσια, θαλάσσιοι λιμένες, διοικητικές μέριμνες, αποθήκη εμπορευμάτων και ούτω καθεξής. Στοχεύουμε πάντα να μειωθούμε του κόστους προσωπικού σας, του κόστους κατασκευής εργαστηρίων, και ιδιαίτερα της βελτίωσης της αποδοτικότητας εργασίας. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες για να βελτιώσουμε τις διαδικασίες παραγωγής τους, που παρέχουν τις λύσεις που είναι ενσωματωμένες, βιώσιμος και βελτιστοποιημένες, και τεχνικά και οικονομικά.

 

Εφαρμογή βιομηχανιών:


Η εξυπηρέτηση πολλών τύπων βιομηχανιών έχει παραθέσει σε SANTOCRANES έναν ευρύ κατάλογο εμπειρίας.

● Κατασκευή

Εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας

Αιολική ενέργεια

Χυτήρια

Τρόφιμα και ποτό

Πλαστική σχηματοποίηση εγχύσεων

Ρίψη κύβων

Υδρο δύναμη

Συσκευασία/εκτύπωση

Μύλος χάλυβα

Έγγραφο

Χημική ουσία

Φαρμακευτικό είδος

Λάστιχο

● Λιμένας

Γυαλί

Γεωργία

Αυτοκίνητος

Κατεργασία ύδατος

Αεροδιάστημα

Σκυρόδεμα/τσιμέντο/κατασκευή

Στρατιωτικός/κυβέρνηση

Εργαλειομηχανή

Μεταλλεία

Χημική ουσίαPetro

Διανομή χάλυβα

Εξώθηση αργιλίου

Μεταφορά και ναυτιλία

Γαλβανισμός

● Εγκατάσταση/συντήρηση εξοπλισμού

 

Η Co. γερανών Santo Henan, ΕΠΕ εντοπίζει στην πόλη Xinxiang που είναι ο γερανός hometown στην Κίνα. Το εμπορικό σήμα μας είναι «γερανός Santo», και η αρχή λειτουργίας της επιχείρησής μας είναι «άφησε τον κόσμο που χαλαρώνουν». Το πεδίο του ανεφοδιασμού καλύπτει την πλήρη σειρά της Ε&Α, της διαβούλευσης, των μελετών σκοπιμότητας, του σχεδίου, της εφαρμοσμένης μηχανικής, της κατασκευής, της ναυτιλίας, της εγκατάστασης, εκπαιδευτικός και μετά από τις υπηρεσίες πωλήσεων. Ο νέος υπερυψωμένος γερανός υψηλής τεχνολογίας, ο ηλεκτρικός ανελκυστήρας, ο γερανός ατσάλινων σκελετών, ο γερανός λιμένων, ο γερανός φορτηγών, το ηλεκτρικό βαρούλκο, ο ανυψωτικός πίνακας ψαλιδιού, η εναέρια πλατφόρμα εργασίας, ο ανελκυστήρας φορτίου, και τα εξαρτήματα γερανών, οι όλοι ανυψωτικοί εξοπλισμοί μας και η καινοτομία μας χτίζονται βάσει της ασφάλειας των χρηστών. Οι εγκαταστάσεις μας είναι κύριες περισσότερο από τριάντα ετών κατασκευαστικός την εμπειρία από το 1984, και κατά τη διάρκεια των περασμένων τριάντα ετών, έχουμε ενισχύσει ένα εντυπωσιακό ιστορικό της καλής απόδοσης, της αξιοπιστίας και της παράδοσης υψηλού - ποιοτικοί γερανοί και υπηρεσίες στους πελάτες μας. Η δέσμευσή μας για την ασφάλεια, ποιότητα, οικονομικώς αποδοτική, έγκαιρη παράδοση πρέπει να επιτρέψει στην επιχείρηση για να γίνει ισχυρότερη και ισχυρότερη. Έχουμε επιτύχει τα πιστοποιητικά ISO9001, ISO14001, OHSAS18000, TUV και CE κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών.

 

 

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στην ενέργεια, τη μεταλλουργία, τη μεταφορά, τα βαριά μηχανήματα, την πυρηνική ενέργεια, την υδρενέργεια, την αεροπορία και τα στρατιωτικά προγράμματα μια σειρά ευνοϊκών για το περιβάλλον μηχανημάτων. Όλα τα προϊόντα μπορούν να προσαρμοστούν ως απαίτησή σας. Αποδίδουμε σημασία στην ανάπτυξη των υπερπόντιων αγορών, έχουμε την κατασκευή σχέσεις καλές επιχειρήσεων με τις σφαιρικές επιχειρήσεις. Είμαστε οι πρωτοπόροι στην αγορά στην Κίνα και ένα προτιμημένο εμπορικό σήμα συνολικά.

 

Τα πλεονεκτήματά μας:


1. Το εργοστάσιο καθιερώνει μέσα -- 1984. Με περισσότερο από 30 έτη εμπειρίας επεξεργασίας, είμαστε επαγγελματικοί.
2. Περιοχή εργοστασίων -- 510000m2. Η μεγάλη ικανότητα παραγωγής, πελάτης βοήθειας βελτιώνει το χρόνο και την αποταμίευση κατασκευής εργοστασίων περισσότερο κόστος.
3. Εξαγωγή σε περισσότερες από 90 χώρες. Η πλούσια εμπειρία εξαγωγής μας κάνει να παρέχουμε μια καλύτερη εξάγουσα υπηρεσία, και να βοηθήσουμε τον πελάτη μας να αποφύγει περισσότερα προβλήματα κατά τη διάρκεια κάθε βήματος.
4. Η πλούσια εμπειρία συνεργάζεται με τη διαφορετική βιομηχανία εφαρμογής -- μπορούμε να παρέχουμε ότι η λογικότερη πρόταση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των λύσεων επιβεβαιώνει. Βοηθήστε τον πελάτη μας να πάρει έναν καλύτερο εξοπλισμό απόδοσης χρημάτων.
5. 2 έτη εξουσιοδότησης, καμία ανησυχία για την υπηρεσία μεταπώλησης.
6. Παρέχετε την υπερπόντια εγκατάσταση. Να σιγουρευτεί το γερανό μπορεί να συντηρήσει καλύτερα για την εργασία.

7. Ο προηγμένος εξοπλισμός επεξεργασίας και είναι κύριος της ακριβούς ποιοτικής διαχείρισης systemA. Για να εξασφαλίσουν έναν υψηλό - ποιοτικός γερανός για τους πελάτες μας.

 

Εστίαση στα οφέλη για τους πελάτες μας – υψηλή ασφάλεια, μέγιστη αξιοπιστία και άριστη απόδοση


Η ποιότητα, η υπηρεσία και η ικανοποίηση πελατών είναι εκεί κάθε μέρα όπου ανήκουν: Πολύ στο τοπ! Δεδομένου ότι ένας κατασκευαστής εξοπλισμού ανελκυστήρων με πάνω από 32 έτη δοκιμάζει, SANTOCRANES έχει την οργάνωση ένα τέλειο σύστημα δικτύων πωλήσεων και υπηρεσιών μεταπωλήσεων. Έχουμε 42 διευθυντές πωλήσεων και 10 μηχανικούς ειδικά για την εξαγωγή της επιχείρησης. Πιστεύουμε με την πλούσια εμπειρία μας, μπορούμε να σας παρέχουμε μια επαγγελματική υποστήριξη λύσης και μια ικανοποιημένη υπηρεσία.
Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για την ποιότητα και την υπηρεσία σε SANTOCRANES. Δύο οι σημαντικότεροι: Οι καταρτισμένοι υπάλληλοί μας και τα πολλά έτη τεχνογνωσίας στα συστήματα γερανών είναι στερεές εγγυήσεις για τη βέλτιστη υπηρεσία ανά πάσα στιγμή.

Ξέρουμε τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελατών μας και κατευθύνουμε με συνέπεια τις προσπάθειές μας αναλόγως. Η εστίαση στον πελάτη είναι επίσης σαφώς ορατή σε καθημερινές διαδικασίες μας. Η πρώτη ανησυχία μας είναι μέγιστη διαθεσιμότητα των συστημάτων γερανών. Οι επαγγελματίες ανυψωτικού εξοπλισμού μας σας βοηθούν να μειώσετε τα ελαττώματα και τους χρόνους διακοπής μέσω της στοχοθετημένης προληπτικής συντήρησης.

1.Pre-πώληση υπηρεσίες

α: Προσαρμοσμένο σχέδιο πρόγραμμα για τους πελάτες.

β: Προϊόντα σχεδίου και manufcture σύμφωνα με την ειδική απαίτηση πελατών.

γ: Τεχνικό προσωπικό τραίνων για τους πελάτες.

2.Services κατά τη διάρκεια της πώλησης

α: Πελάτες βοήθειας για να βρεί τις λογικές αποστολείς φορτίου μπροστά από την παράδοση.

β: Πελάτες βοήθειας για να σύρει την επίλυση των σχεδίων.

3. υπηρεσίες μεταπώλησης

α: Βοηθήστε τους πελάτες για να προετοιμαστείτε για το σχέδιο κατασκευής.

β: Εγκαταστήστε και διορθώστε τον εξοπλισμό.

γ: Εκπαιδεύστε τους χειριστές πρώτος-γραμμών.

δ: Εξετάστε τον εξοπλισμό.

ε: Πάρτε την πρωτοβουλία να εξαλειφτούν τα προβλήματα αμέσως.

φ: Παρέχετε τη techical ανταλλαγή.

 

 

Όλα έρχεται κάτω στην επιτυχία σας αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν γερανοί για κάθε σκοπό – όλοι που σχεδιάζονται για τα μακρά ζωή στη μέγιστη αποδοτικότητα. Δίνουν σας όχι μόνο την περισσότερη ικανότητα για το βάρος, αλλά και στην ταχύτητα, στην ευελιξία και στην ακρίβεια για να διαχειριστούν τον πιό σκληρό των στόχων. Και δεν κάνουν κανέναν συμβιβασμό στην ασφάλεια ή την ποιότητα. Αφιερωνόμαστε συνεχώς να βρούμε τους νέους τρόπους να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας για να ικανοποιήσουμε καλύτερα τις ανάγκες πελατών. Προσφέρουμε τις λύσεις για τις διαφορετικές καταστάσεις. Πιστεύουμε ότι SANTOCRANES θα είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στην Κίνα για να αντιμετωπίσει την επιχειρησιακή πρόκλησή σας και να λύσει τα προβλήματα ανύψωσής σας.

 

Η υπόσχεσή μας
1. εγκαίρως χρόνος παράδοσης
2.Competitive τιμή με την καλύτερη ποιότητα
3.Provide σχέδιο συνήθειας σύμφωνα με το αίτημα πελατών
4,12 μήνες εξουσιοδότησης προϊόντων
5,24 ώρες στη τηλεφωνική υπηρεσία
6.After υπηρεσία πώλησης: Υπηρεσία ανταλλακτικών που εγγυώνται, απολύτως γρήγορα και αποδοτικός ικανός να απαντήσει σε πραγματικό - χρόνος στην ανάγκη του πελάτη.

 

Δεν σταματάμε ποτέ - δεν σταματάμε ποτέ - εμείς δεν σταματάμε ποτέ

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : SANTO

Αριθμός Υπαλλήλων : 600~650

Ετήσιες πωλήσεις : 5,000,000-7,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 1984

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

ιστορία της εταιρίας

SANTOCRANES, που καθιερώθηκαν πρώτα το 1984, εκείνη τη στιγμή, βρέθηκε στη χώρα Changyuan, επαρχία Henan, η μεγαλύτερη βάση κατασκευής γερανών στην Κίνα. Ειδικευμένοι στο σχέδιο γερανών και κατασκευή, έχουμε κερδίσει το ISO 9001:2000, CE, TUV πιστοποίηση.

Από την εποχή εκείνη η επιχείρηση έχει εφευρεθεί εκ νέου συνεχώς και έχει υποβληθεί σε έναν αξιοπρόσεκτο μετασχηματισμό στο μέγεθος και τη δομή της… η θέση της… το όνομά της, και ο πιό βεβαίως, η απόδοσή της.

 

Κυριώτερα σημεία:


 ● Το 2002, μέσω του ενιαίου/διπλού υπερυψωμένου διακινούμενου γερανού δοκών και των ηλεκτρικών προϊόντων ανελκυστήρων, η επιχείρησή μας παρέχθηκε από την κινεζική εποπτική νοημοσύνη τεχνολογίας που το όνομα έστεψε με τη δόξα της καλής ποιότητας και βεβαίωσε το εμπορικό σήμα ως τιμητική επιχείρηση για τις μη-καταγγελίες στην ποιότητα των προϊόντων και την υπηρεσία.

 ● Η επιχείρηση συνεχίζει τη συνεργασία με τη Φινλανδία Konecranes το έτος 2003, και πρόσφερε το γερανό τύπων γεφυρών νέου τύπου του χαμηλού ελεύθερου ύψους με τη διεθνή βασική προηγμένη τεχνολογία για την ομάδα τόρνου Shenyang.

 ● Το 2004, ο πρότυπος γερανός ατσάλινων σκελετών αποβαθρών της MU 300t112m63m, QD 75t-125t γερανός με τον έλεγχο μετατροπής συχνότητας για το σταθμό υδρενέργειας, που σχεδιάζεται και που καθορίζεται από μόνο του, συμπληρώνει το κενό παραγωγής Henan.

 ● Ανεφοδιασμός διπλός γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών 75 τόνου και 120 τόνου για τη γέφυρα Seakross κόλπων Hangzhou το 2005.

 

 

 ● Το συνολικό εισόδημα πωλήσεων ήταν Yuan 1309 εκατομμυρίων το 2009, με το φόρο κερδών Yuan περισσότερων από 20 εκατομμυρίων.

 ● Η επιχείρηση έχει αυξήσει την παρουσία και το σχεδιάγραμμά της, και έχει επεκτείνει τις διαδικασίες της σημαντικά από το έτος 2010.

 ● Δημιουργία ηλεκτρικού ανελκυστήρα νέου τύπου FEM/DIN του τυποποιημένου (2010)

 ● Δημιουργία του ευρωπαϊκού τυποποιημένου γερανού EOT (2011)

 ● Δημιουργία της νέας σύγχρονης δυνατότητας με την προηγμένη γραμμή παραγωγής (2012)

 

 

Οπουδήποτε το ταξίδι πηγαίνει, ο προορισμός είναι πάντα ο ίδιος: η υψηλότερη ικανοποίηση πελατών.

υπηρεσία της εταιρίας

Σαν κατασκευαστή εξοπλισμού ανελκυστήρων με πάνω από 33 έτη, SANTOCRANES έχει την οργάνωση ένα τέλειο σύστημα δικτύων πωλήσεων και υπηρεσιών μεταπωλήσεων. Ασχολούμαστε 42 διευθυντές πωλήσεων και 10 μηχανικούς με την εξαγωγή της επιχείρησης. Οποτεδήποτε και να και όπου ενεργοποιείτε τα προϊόντα Santo, όπως οι υπερυψωμένοι γερανοί, γερανοί ατσάλινων σκελετών, ηλεκτρικοί ανελκυστήρες, ανελκυστήρες αλυσίδων, ηλεκτρικά βαρούλκα, γερανοί φλόκων, γερανοί φορτηγών, ή άλλοι σχετικοί εξοπλισμοί, μπορούμε να σας παρέχουμε μια μεγάλη έκταση της επαγγελματικής υποστήριξης λύσης και της ικανοποιημένης υπηρεσίας κύκλων ζωής.

 

 

Εγκατάσταση

θα μπορούσαμε να κανονίσουμε τους μηχανικούς για να παρέχουμε την επιτόπια υπηρεσία εγκαταστάσεων γερανών εάν επιτόπιες υπηρεσίες εγκαταστάσεων γερανών πελατών need.provide.

Ο τεχνικός μας θα ακολουθήσει την εγκατάσταση και τη διόρθωση σε ολόκληρη τη διαδικασία. Μετά από την αποδοχή πελατών, παρέχουμε την ελεύθερες λειτουργία ημερών περίπου 3-7 και την κατάρτιση συντήρησης για τους πελάτες.

 

Εξουσιοδότηση

Μέσα σε 12 μήνα, υπάρχει οποιοδήποτε ποιοτικό πρόβλημα με το κύριο σώμα, ο μηχανικός μας μπορεί να φθάσει στην περιοχή εγκαταστάσεων για να βοηθήσει το γερανό για σας.

Παρέχουμε την εγγύηση 12 μηνών και την ισόβια συντήρηση για τα προϊόντα μας. Η ελεύθερη επισκευή ή η αντικατάσταση (εκτός από τη φθορά των μερών) είναι διαθέσιμη για τα προϊόντα μας για τις λειτουργικές ατέλειές τους (εκτός από τους τεχνητούς ή παράγοντες ανωτέρας βίας) εντός της περιόδου εξουσιοδότησης. Μετά από την περίοδο εξουσιοδότησης, χρεώνουμε μόνο τα χειροποίητα αντικείμενα σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση.

 

Υπηρεσίες μετα-πώλησης

Περιοδική συνέχεια για τους γερανούς που εξυπηρετούν την κατάσταση. Συλλέγοντας οι πελάτες σχολιάζουν, αναπτύσσουν τα καλύτερες προϊόντα και την υπηρεσία.

 

Συντήρηση διάρκειας ζωής

Οποιαδήποτε προβλήματα βγαίνουν για λόγους ποιότητας που θα πάρουμε την πλήρη υπευθυνότητα, η συντήρηση γερανών εξασφαλίζει την ασφάλεια και την αποδοτικότητα εργασίας σας.

 

Κατάρτιση χειριστών γερανών

Η κατάρτιση περιλαμβάνει τη λειτουργία γερανών, τη συντήρηση και την επιθεώρηση, και τα ανταλλακτικά γερανών, κ.λπ.

Ομάδα επιχείρησης

Με μας έχουμε δοκιμάσει καθώς επίσης και έχουμε αφιερώσει την υποστήριξη των επαγγελματιών βιομηχανίας που εργάζονται με συνέπεια προς την επίτευξη του επιχειρησιακού στόχου μας την καλύτερη σειρά της βιομηχανικής υποστήριξης εξοπλισμού και μηχανημάτων σύμφωνα με τις προσδοκίες των πελατών μας. Η δεσμευμένη εργασία τους είναι ομαδικά επίσης ένας από τους κύριους λόγους για τη υψηλή ανάπτυξη και την επιτυχία που έχουμε την επίτευξη στην περιοχή εργασίας μας. Με όλο το προσωπικό που απασχολείται μόνο μετά από την κατοχή μιας σαφούς κατανόησης της βιομηχανικών εμπειρίας και της ικανότητάς τους, έχουμε επινοήσει επίσης για τους τις απαραίτητες συνόδους καταρτίσεων και εκμάθησης που τους βοηθούν στην παραμονή ενημερωμένες σχετικά με τις πιό πρόσφατες εξελίξεις βιομηχανίας καθώς επίσης και αποδίδουν επίσης στο καλύτερο των ικανοτήτων τους.

Η ομάδα μας περιλαμβάνει από την ακολουθία του προσωπικού:

 ● Αναλυτές Ε&Α

 ● Ειδικευμένοι και ημιειδικευμένοι εργαζόμενοι

 ● Ποιοτικοί ελεγκτές

 ● Αποθηκεύοντας και συσκευάζοντας προσωπικό

 ● Τεχνικοί και μηχανικοί

Henan Santo Crane Co.,Ltd.
Δρόμος Jinsui No.170, Xinxiang, Henan, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Τηλ.::86-373-6389969
Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Travelling Overhead Crane προμηθευτής. Copyright © 2017 - 2019 travellingoverheadcrane.com. All Rights Reserved.