Ο πελάτης είπε ποτέ
 • Henan Silence Industry Co., Ltd.

  συνεργαζόμαστε από το 2014. Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑ ΣΙΩΠΉΣ HENAN έχει υψηλό - προϊόντα ποιοτικών γερανών και τέλεια υπηρεσία.

  Ο κ. Armando από το Μεξικό
  Henan Silence Industry Co., Ltd.

  Η Co. ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ ΣΙΩΠΉΣ HENAN, ΕΠΕ μας παρείχε δύο σύνολα 20T και δύο 10T διπλών σύνολα γερανών δοκών υπερυψωμένων το Σεπτέμβριο του 2012, επίσης έχουν τον πράκτορα μέσα Το Ριάντ, που μας βοήθησε εγκατεστημένους τους τέσσερις γερανούς και που γίναμε την υπηρεσία μετέπειτα πώλησης για μας, τώρα οι γερανοί λειτουργεί καλά.

  Ο κ. Azmat από τη Σαουδική Αραβία
  Henan Silence Industry Co., Ltd.

  Αγοράσαμε δύο σύνολα 25t Span9.5m Χ 13m διπλή δοκός που ο υπερυψωμένος γερανός από τη Co. βιομηχανίας σιωπής Henan, ΕΠΕ, θα τα εγκαταστήσει τον Οκτώβριο του 2015, πέρυσι στείλαμε το μηχανικό μας για να επισκεφτούμε τη Co. βιομηχανίας σιωπής Henan, ΕΠΕ, το του οποίου εργοστάσιο είναι πολύ επίσημο και είναι πολύ έντονα.

  Ο κ. Alfredo από την Ονδούρα
  Henan Silence Industry Co., Ltd.

  Υπερυψωμένος γερανός δοκών QD55T-26.3M H9M διπλός Ενιαίος γερανός ατσάλινων σκελετών δοκών MH10T-13M H9M Υπερυψωμένος γερανός δοκών LD5T-12.38M H6M ενιαίος Υπερυψωμένος γερανός δοκών LD10T-14.852M H6M ενιαίος 1 κυβικό μηχανικό καβούρι μετρητών Λειτουργία επάνω από το γερανό από τον Ιούνιο του 2013 τον Ιούνιο του 2015, κανένας άλλος προβλήματα, παρουσιάζουμε ειλικρινά ευχαριστίες μας στη Co. ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ ΣΙΩΠΉΣ HENAN, ΕΠΕ.

  Κα Anca Nicola από τη Ρωσία
 • Henan Silence Industry Co., Ltd.

  35T ο διπλός υπερυψωμένος γερανός δοκών από τη Co. ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ ΣΙΩΠΉΣ HENAN, ΕΠΕ τώρα που όλα είναι καλά, ευχαριστεί!

  Ismail Ben Youssef από την Τυνησία
  Henan Silence Industry Co., Ltd.

  QD50/10T διπλός υπερυψωμένος γερανός δοκών, υπερυψωμένος γερανός δοκών 10t ενιαίος αγοράσαμε επάνω από το γερανό για την αποθήκη εμπορευμάτων χάλυβά μας από τη Co. βιομηχανίας σιωπής Henan, ΕΠΕ, οι γερανοί άρχισαν να λειτουργούν από τον Ιούλιο του 2014, τώρα πέρασε δύο έτη, οι γερανοί κάνουν μια καλή εργασία.

  Mr.Ali από το Πακιστάν
  Henan Silence Industry Co., Ltd.

  Ο υπερυψωμένος γερανός έχει εγκαταστήσει και ευχαριστίες για τη ισχυρή υποστήριξη σας. Τώρα ο γερανός λειτουργεί καλά. Ελπίδα μπορούμε να συνεργαστούμε πάλι.

  Ο κ. Jeff Ross από το UK
  Henan Silence Industry Co., Ltd.

  6sets ο ευρωπαϊκός υπερυψωμένος γερανός 3sets 15ton και 3sets 5ton τύπων έχει λειτουργήσει στο εργαστήριό μας για δύο έτη. Έχουν υψηλό - ποιότητα και άριστη απόδοση.

  Ο κ. Deepak Lall από το Τρινιδάδ