Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Iris

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 19939938244

WhatsApp : +8619939938244

Free call
Γραμμή Παραγωγής

Ο πρώτης τάξεως εξοπλισμός παραγωγής και η τεχνολογία κατασκευής κάνουν τα προϊόντα ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΣΙΩΠΗΣ να αντέξουν τη δοκιμή χίλιες φορές. Τα συστατικά κλειδιά αγοράζονται σε παγκόσμια βάση, και η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΙΩΠΗΣ θα είναι σε θέση να δημιουργήσει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα για να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Henan Silence Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Henan Silence Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Henan Silence Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Henan Silence Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3Henan Silence Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4Henan Silence Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

OEM / ODM

Προσφέρουμε τη δίπλα δίπλα λύση στην ανυψωτική επιχείρησή σας, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου, της κατασκευής, της συσκευασίας, της μεταφοράς, της κατάρτισης τελικών χρηστών, της εγκατάστασης και της τρέχουσας συντήρησης. Τα προϊόντα μας καλύπτουν τον υπερυψωμένο γερανό, το γερανό ατσάλινων σκελετών, το γερανό φλόκων, τον ανελκυστήρα, το βαρούλκο, τα μέρη κ.λπ. γερανών.

Ε & Α

Οι επιχειρήσεις που εμμένουν στην ανεξάρτητους καινοτομία και το συνδυασμό της έννοιας της ανάπτυξης, ανεξάρτητη ανάπτυξη της ευρωπαϊκής τυποποιημένης μηχανής γεφυρών σειράς, υψηλός χαμηλός, ελαφρύς, πίεση ροδών είναι μικρές, μπορούν σημαντικά να μειώσουν το κόστος κατασκευής εγκαταστάσεων Με τα ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της ηλεκτρικής ταλάντευσης η τεχνολογία ελέγχου, έχει εφαρμοστεί επιτυχώς σε πολλά προγράμματα.

 

Henan Silence Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Henan Silence Industry Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Η βιομηχανία σιωπής Henan έχει αυτήν την περίοδο μια ισχυρή ομάδα Ε&Α σχεδόν 200 επαγγελματιών, συμπεριλαμβανομένου 1 υπερπόντιου εμπειρογνώμονα, 1 γιατρού, 80 μέσων και ανώτερων μηχανικών και 110 μηχανικών. Συγχρόνως επίσης μίσθωσε διάφορους γνωστούς εμπειρογνώμονες δεδομένου ότι οι τεχνικοί σύμβουλοι, δίνουν την προσοχή για να δώσουν το παιχνίδι στο ηγετικό ρόλο των εμπειρογνωμόνων βιομηχανίας, ακαδημαϊκοί ηγέτες.

Προκειμένου να διατηρηθεί η συνεχής δυνατότητα καινοτομίας της επιχείρησης, η επιχείρηση συνεχίζει την επένδυση Ε&Α και την προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας. Μεταξύ τους, 111 τεχνολογίες που αναπτύσσονται από την επιχείρησή μας, όπως το «περιστρεφόμενο πλαίσιο για την τεχνολογία επεξεργασίας της βαριάς κύριας δέσμης γερανών», «της αντι-αναρρίχησης και της συσκευής αντι-στροφής για το πολυστρωματικό άνεμος τύμπανο του σχοινιού χαλύβδινων συρμάτων» και το «τρισδιάστατο σύστημα ελέγχου προσομοίωσης διαμόρφωσης του γερανού», έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από το κράτος, και 15 διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουν γίνει αποδεκτά από το κράτος, 8 του οποίου εξουσιοδοτούνται.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Inquiry@silenceindustry.com
+8619939938244
+86 19939938244
Silence-Industry
+86 19939938244