Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Iris

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 19939938244

WhatsApp : +8619939938244

Free call

Του ISO ελαφριά συνέλευση γερανών ατσάλινων σκελετών πιστοποιητικών 8.5T η φορητή είναι εύκολη

Ποσότητα παραγγελίας min : 1 σύνολο Τιμή : USD1000-5000/set
Συσκευασία λεπτομέρειες : Ηλεκτρικός, ανελκυστήρας και άλλος συσκευασμένος μέρη κοντά υψηλός - κλουβί ποιοτικού κοντραπλακέ Α Χρόνος παράδοσης : 10 ημέρες
Όροι πληρωμής : T/T, L/C, Western Union Δυνατότητα προσφοράς : 10 σύνολα
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ Μάρκα: SILENCE
Πιστοποίηση: ISO CE Αριθμό μοντέλου: PT

Λεπτομερής ενημέρωση

Τάση ισχύος: σύμφωνα με την απαίτησή σας Εφαρμογή: εργοστάσιο, εργαστήριο
Ικανότητα: 8.5ton Έκταση: 212M
Μέγιστο ύψος ανύψωσης: σύμφωνα με την απαίτησή σας Καθήκον εργασίας: M3/M4
Υψηλό φως:

8.5T φορητός γερανός ατσάλινων σκελετών

,

Φορητός γερανός ατσάλινων σκελετών πιστοποιητικών του ISO

,

8.5T ανυψωτικός ατσάλινος σκελετός αλουμινίου

Περιγραφή προϊόντων

Του ISO ελαφριά συνέλευση γερανών ατσάλινων σκελετών πιστοποιητικών 8.5T η φορητή είναι εύκολη

 

Ισχυροί κατασκευαστής & προμηθευτής γερανών ατσάλινων σκελετών


Ο φορητός γερανός ατσάλινων σκελετών, ακριβώς όπως το όνομά του υπονοεί, είναι ένα είδος εύκαμπτου και αποδοτικού ανυψωτικού εξοπλισμού, και εφαρμόζεται ευρέως στο εργαστήριο, την αποθήκη εμπορευμάτων, το ναυπηγείο, το ναυπηγείο φορτίου, τον τερματικό σταθμό, το γκαράζ και άλλους εσωτερικούς και υπαίθριους εργασιακούς χώρους. Λόγω της φορητότητας και της εύκολης συνέλευσης και της λειτουργίας του, είναι μια ιδανική ανυψωτική μηχανή σε πολλά εργασιακά περιβάλλοντα όπου οι υπερυψωμένοι γερανοί δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Έναντι άλλων γερανών ατσάλινων σκελετών, αυτό το είδος γερανού είναι εύκολο να κινηθεί τα υλικά από έναν εργασιακό χώρο προς άλλο. Ο κινητός γερανός ατσάλινων σκελετών τρέχει στις ρόδες για να καταστήσει τη μετακίνηση πιό εύκαμπτη και εύκολη.

 

Όλα τα είδη της επιχείρησής μας κινητών γερανών ατσάλινων σκελετών χαιρετίζονται καλά στο εσωτερικό και στο εξωτερικό με τα πλεονεκτήματα της συμπαγούς δομής, της εύκολης εγκατάστασης, και της μετακίνησης, ανταγωνιστική τιμή, επιστημονικό σχέδιο. Μπορούμε επίσης να σχεδιάσουμε τους άλλους τεχνικούς κινητούς γερανούς ατσάλινων σκελετών για την πώληση που στοχεύει μετά από ιδιαίτερη αίτησή σας.

 

Τεχνικές παράμετροι του φορητού γερανού ατσάλινων σκελετών

 

Ικανότητα τ 1 2 3 5 10
Μήκος έκτασης μ 3~6 3~6 3~6 3~6 3~6
Ύψος ανύψωσης μ 2.5~6 2.5~6 2.5~6 2.5~6 2.5~6
Ταχύτητα ανύψωσης m/min 0.8/8 0.8/8 0.8/8 0.8/8 0.7/7
Ταχύτητα καροτσακιών m/min 2~20 2~20 2~20 2~20 2~20
Καθήκον εργασίας   A2~A3 A2~A3 A2~A3 A2~A3 A2~A3
Ρόδα Dia. χιλ. ∅150 ∅150 ∅150 ∅150 ∅200

 

Διαφορετικοί τύποι των φορητών γερανών ατσάλινων σκελετών


Υπάρχουν διαφορετικά είδη φορητών γερανών ατσάλινων σκελετών που έχουν ως σκοπό και που κατασκευάζονται να καλύψουν τις απαιτήσεις εργασίας. Επομένως, είναι σημαντικό για τους πελάτες μας να ανακαλύψουν τους κατάλληλους γερανούς ατσάλινων σκελετών για το χειρισμό των υλικών.

Οι κινητοί γερανοί μπορούν να παραχθούν με τα διαφορετικά υλικά, και υπάρχει κυρίως γερανός ατσάλινων σκελετών χάλυβα και φορητός γερανός ατσάλινων σκελετών αργιλίου. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν καθενός των γερανών σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, όπως την ανύψωση της ικανότητας και την ανύψωση του ύψους κ.λπ.

Αυτός ο ελαφρύς γερανός ατσάλινων σκελετών τρέχει συνήθως στις ρόδες και είναι ιδανικός για τις διάφορες βιομηχανίες να ανυψώσουν τα φορτία ελεύθερα. Όπως το όνομά του υπονοεί, αυτό το είδος γερανού ατσάλινων σκελετών αποτελείται από το αργίλιο, έτσι έχει τα πλεονεκτήματα της ελαφριάς, υψηλής αντίστασης διάβρωσης, της εύκολης και γρήγορης συνέλευσης και της αποσύνθεσης, και της κατάλληλης ρύθμισης της έκτασης και του ύψους γερανών. Μπορεί να ταιριάξει σε άλλες εσωτερικές και υπαίθριες θέσεις εύκολα.

Υπάρχει επίσης σταθερός γερανός ατσάλινων σκελετών και διευθετήσιμος γερανός ατσάλινων σκελετών ο σταθερός γερανός έχει καθορίσει το ύψος και την έκταση ανύψωσης, και δεν μπορεί να ρυθμιστεί όπως απαιτείται, και το ύψος ανύψωσης και η έκταση του διευθετήσιμου γερανού ατσάλινων σκελετών μπορούν να ρυθμιστούν σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες ανύψωσης, ο οποίος είναι πιό εύκαμπτος και ισχύων ευρέως.

Σαν επαγγελματικό προμηθευτή γερανών ατσάλινων σκελετών, προσαρμόζουμε επίσης το γερανό ατσάλινων σκελετών για τους πελάτες μας με την προϋπόθεση ότι οι πελάτες μας πρέπει ακριβώς να μας πουν τις ειδικές απαιτήσεις, κατόπιν θα προσαρμόσουμε τους γερανούς σύμφωνα με αυτές τις απαιτήσεις και θα παράσχουμε το καλύτερες προϊόν και την υπηρεσία για τους πελάτες μας.


 Του ISO ελαφριά συνέλευση γερανών ατσάλινων σκελετών πιστοποιητικών 8.5T η φορητή είναι εύκολη 0
 

 

Του ISO ελαφριά συνέλευση γερανών ατσάλινων σκελετών πιστοποιητικών 8.5T η φορητή είναι εύκολη 1

Του ISO ελαφριά συνέλευση γερανών ατσάλινων σκελετών πιστοποιητικών 8.5T η φορητή είναι εύκολη 2

Του ISO ελαφριά συνέλευση γερανών ατσάλινων σκελετών πιστοποιητικών 8.5T η φορητή είναι εύκολη 3
 

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Zera@silenceindustry.com
+8619939936143
+86 19939936143
Silence-Zera
+86 19939936143